Op een relevante en aantrekkelijke manier prospects en klanten de helpende hand bieden zonder direct jouw product of dienst aan te prijzen, dat is in essentie de betekenis van content marketing. Maak hier kennis met de meest duurzame manier van marketing bedrijven.

Content marketing is een sterk verbeterde vorm van reclame. Een vorm die beter aansluit bij het consumentengedrag en het medialandschap van vandaag de dag. Welke principes liggen ten grondslag aan deze nieuwe tak van sport?

De reclamemotor hapert. Het medialandschap verandert met de dag en het consumentengedrag is grilliger dan ooit. Het is tijd voor iets nieuws. Lees hier de 5 belangrijkste redenen waarom het tijd is voor content marketing.

Wanneer je content marketing op de juiste manier inricht en uitvoert, verbeter je de effectiviteit en efficiency van jouw marketing-inspanningen. Ontdek hier de 10 grote voordelen van content marketing.

Heel wat grote en kleine bedrijven - zowel B-to-B als B-to-C - weten hoe ze met content marketing klanten kunnen aantrekken en binden. Hoe doen ze dat en waar gaat hun content eigenlijk over? Laat je inspireren door 20 aansprekende content marketing voorbeelden.

Strategie draait om het maken van keuzes. Dat valt niet mee als je maar even aandacht wordt gegund. Als de mogelijkheden eindeloos zijn, de middelen beperkt en de concurrentie moordend. Hoe kom je tot weloverwogen keuzes en een doortimmerd content marketingplan?