Dentsu Aegis Network

Dentsu Aegis Network Netherlands (DAN) is het moederbedrijf van negen gespecialiseerde media-, marketing- en communicatiebureaus. De meest waardevolle kennis en ervaring van deze bureaus hebben we gebundeld in het jaarlijkse magazine: CONNECTED.

Begin december 2016 kwam alweer de vierde editie uit die werd verspreid onder relaties van alle bureaus die deel uitmaken van Dentsu Aegis Network, waaronder Carat, Isobar, Social Embassy, Achtung! Mcgarrybowen en iProspect.

CONNECTED 2017 besteedt aandacht aan actuele ontwikkelingen, zoals het tippingpoint in marketing, virtual reality, data en digital transformation. Alle artikelen zijn van de hand van eigen medewerkers en beslaan het brede spectrum van het media- en communicatievak. Daarnaast is het 100 pagina's tellende magazine een podium om de mensen en diensten van de bureaus van Dentsu Aegis Network te presenteren.

Je vindt deze en vorige edities ook op issuu.com. Wil je een printversie ontvangen van CONNECTED 2017? Stuur dan een mail naar info@vandeinhoud.nl.

 

Credits:

Concept & realisatie: Van de inhoud
Art direction en vormgeving: Buro van E.
Fotografie: Paul Tolenaar
Illustratie cover: Moker Ontwerp
Beeldredactie: Elien van Egdom en Peter Boots
Hoofdredactie: Peter Boots