Content die kan rekenen op de volle aandacht

Wie zijn mailbox opent, zijn timeline bekijkt of op Google de ‘zoekkraan’ even open zet, wordt overspoeld met content. In een fractie van een seconde bepaalt de consument wat wel en niet de moeite waard is. De volle aandacht krijg je niet zomaar. Daar moet je wel wat voor doen. Als je wilt, doen wij dat voor je.

Onze contentmakers weten hoe je het spel van de verleiding speelt en transformeren jouw inhoud naar aansprekende, onderscheidende en relevante content. Vanuit een redactionele insteek en optimaal gebruikmakend van de gekozen kanalen en momenten.

Wij produceren jouw content

Wij kunnen voor jou de creatie en productie verzorgen van o.a. social media berichten, (live) interactieve webcasts, siteteksten, video's & animaties, infographics, whitepapers, (print) magazines, e-books, (mobiele) websites en microsites, digitale nieuwsbrieven, apps en blogs.

Make it simple. Make it memorable. Make it inviting to look at. Make it fun to read.
Leo Burnett

En zo krijgt jouw content een grote schare fans

Content die de aandacht krijgt die het verdient, verdient meer. Namelijk waardering. En dan het liefste een heel hoge waardering. Zo hoog dat je na verloop van tijd een grote schare fans hebt verzameld. Hoe je dat voor elkaar krijgt en hoe we jou daarbij kunnen helpen, lees je op deze pagina.

Ga voor G-kracht

Als content marketingbureau helpen we je graag de G-kracht van jouw content te vergroten. Content met G-kracht is content waar naarstig naar wordt Gezocht, die wordt Gevonden of waarmee men wordt Geconfronteerd, volop wordt Geconsumeerd, alom wordt Gewaardeerd, rijkelijk wordt Gedeeld en leidt tot het Gedrag dat jij wilt realiseren bij jouw doelgroep.

 

Meer bereik op social media? Maak het jouw ambassadeurs makkelijk

Met PostSpeaker delen jouw ambassadeurs jouw social mediaberichten automatisch op Twitter, LinkedIn en Facebook Pages. Benieuwd hoe het werkt? Vraag een gratis demo aan.

Demo aanvragen