Content waar men naarstig naar op zoek is

Content waar naarstig naar wordt gezocht is content waar vraag naar is. Met doortastend onderzoek en een slimme contentstrategie kunnen we ervoor zorgen dat jouw content naadloos aansluit bij de informatie-behoefte van jouw klanten of prospects. In elke fase van de customer journey.

Hoe gewild jouw content in potentie ook is, het betekent niet automatisch dat jouw doelgroep er en masse naar op zoek gaat. Veel organisaties focussen zich op Google Adwords en zoekmachineoptimalisatie. De gedachte is: als ik mijn SEO en SEA op orde heb en de informatie goed ontsluit op mijn website, word ik vanzelf gevonden. Dat is slechts ten dele waar.

Content promotie

Het is namelijk goed mogelijk dat een deel van jouw doelgroep om uiteenlopende redenen niet uit zichzelf op zoek gaat. Deze mensen hebben een duwtje in de rug nodig. Met een contentpromotiecampagne kunnen we jouw doelgroep activeren om op zoek te gaan naar jouw content. En de zoekpotentie ten volle benutten.

Content is the reason search began in the first place.
Lee Odden

Benieuwd hoe we de vindbaarheid van jouw content vergroten?

Gezocht worden is één, gevonden is een ander verhaal. Op deze pagina lees je hoe we ervoor zorgen dat jouw prospects en klanten jouw content eenvoudig kunnen vinden.

Ga voor G-kracht

Als content marketingbureau helpen we je graag de G-kracht van jouw content te vergroten. Content met G-kracht is content waar naarstig naar wordt Gezocht, die wordt Gevonden of waarmee men wordt Geconfronteerd, volop wordt Geconsumeerd, alom wordt Gewaardeerd, rijkelijk wordt Gedeeld en leidt tot het Gedrag dat jij wilt realiseren bij jouw doelgroep.

 

 

Meer bereik op social media? Maak het jouw ambassadeurs makkelijk

Met PostSpeaker delen jouw ambassadeurs jouw social mediaberichten automatisch op Twitter, LinkedIn en Facebook Pages. Benieuwd hoe het werkt? Vraag een gratis demo aan.

Demo aanvragen