Content die direct in het oog springt

Alleen content die de doelgroep makkelijk vindt of onder ogen krijgt, maakt kans om geconsumeerd te worden. Om jouw content makkelijk vindbaar te maken en ervoor te zorgen dat die op het juiste moment onder ogen komt van zoveel mogelijk doelgroep-personen, kunnen we voor jou een SEO- en/of contentpromotieplan opstellen.

De makkelijkste manier om iets te vinden, is wanneer je er niet naar hoeft te zoeken. Als je het aantreft of aangereikt krijgt op een voor jou logische plek en op het juiste moment. Daarom maken we een contentpromotieplan. Dit maakt duidelijk welke paid, owned en earned media het meest geschikt zijn om jouw doelgroep op een vanzelfsprekende manier in aanraking te laten komen met jouw content. Vervolgens bepalen we de timing, frequentie en eventuele budgetverdeling en dragen we zorg voor de uitvoering.

Een hogere Google ranking?

Vervolgens gaan we nadenken over de vraag hoe we die content nog makkelijker vindbaar kunnen maken. Bijvoorbeeld met zoekmachineoptimalisatie (SEO), en Google Adwords (SEA), maar ook door duidelijk te communiceren wat men waar kan vinden. Door een hulpvaardige gids te zijn.

Your goal should be to own quality time in your customer's inbox.
Drew Davis

Zorg dat jouw content de aandacht krijgt die het verdient

Wordt jouw content eenmaal opgemerkt, dan wil je dat die door zoveel mogelijk doelgroeppersonen wordt bekeken, gelezen of beluisterd. Ofwel, dat die volop wordt geconsumeerd. Op deze pagina lees je hoe we jou daarbij kunnen helpen.

Ga voor G-kracht

Als content marketingbureau helpen we je graag de G-kracht van jouw content te vergroten. Content met G-kracht is content waar naarstig naar wordt Gezocht, die wordt Gevonden of waarmee men wordt Geconfronteerd, volop wordt Geconsumeerd, alom wordt Gewaardeerd, rijkelijk wordt Gedeeld en leidt tot het Gedrag dat jij wilt realiseren bij jouw doelgroep.

 

 

Meer bereik op social media? Maak het jouw ambassadeurs makkelijk

Met PostSpeaker delen jouw ambassadeurs jouw social mediaberichten automatisch op Twitter, LinkedIn en Facebook Pages. Benieuwd hoe het werkt? Vraag een gratis demo aan.

Demo aanvragen