Content met een grote schare fans

Hoe enthousiaster men is over jouw content, hoe eerder men in de toekomst zaken met jou wil doen. En hoe eerder men geneigd is jouw content te delen én aan te bevelen bij anderen. Hooggewaardeerde content is dus essentieel voor mond-tot-mond reclame en conversie. Als je het op prijs stelt, maken wij die content voor je.

Eerst denken we uitgebreid na over de vraag op welke manier we de juiste emotionele snaar kunnen raken (ongeacht of je in een B2B of B2C markt actief bent). Met welke content kunnen we écht de helpende hand bieden? En niet alleen naadloos aansluiten op de informatiebehoefte, maar ook iets extra’s bieden zodat we de verwachtingen kunnen overtreffen? Vervolgens zorgen we ervoor dat jouw content zowel qua vorm, tone-of-voice als inhoud past bij wie je bent en zich onderscheidt van de rest. Tot slot trekken we lering uit de resultaten en feedback en leggen we de lat voor onszelf nog hoger.

Benieuwd hoe delen leidt tot vermenigvuldigen?

Een hoge waardering is niet het enige wat ertoe bijdraagt dat jouw content vaker wordt gedeeld. Op deze pagina lees je hoe we de deelbaarheid verder kunnen vergroten.

It's better to have one hundred people who love you than one million who kinda like you.
Brian Chesky

Ga voor G-kracht

Als content marketingbureau helpen we je graag de G-kracht van jouw content te vergroten. Content met G-kracht is content waar naarstig naar wordt Gezocht, die wordt Gevonden of waarmee men wordt Geconfronteerd, volop wordt Geconsumeerd, alom wordt Gewaardeerd, rijkelijk wordt Gedeeld en leidt tot het Gedrag dat jij wilt realiseren bij jouw doelgroep.

Meer bereik op social media? Maak het jouw ambassadeurs makkelijk

Met PostSpeaker delen jouw ambassadeurs jouw social mediaberichten automatisch op Twitter, LinkedIn en Facebook Pages. Benieuwd hoe het werkt? Vraag een gratis demo aan.

Demo aanvragen